Приятелски сайтове

Приятелски сайтове

 

fengshuibg.com

Инж. ЕЛЗА ПАНАЙОТОВА е една вълшебница във фините енергийни полета на фън шуй, номерологията, кристалите и сияйните високи енергии на духа. През 2001 г. тя ни беше посочена от инж. Кръстьо Минев (въвел обучението по фън шуй в България чрез Асоциация „Феномени“) като най-талантлива негова ученичка в курсовете по фън шуй, която да направи проекта за кабинет по ароматерапия. Елза Панайотова проектира чудесно студио с персоналните ни работни места и ние стартирахме успешно. Естествено се сприятелихме. Аз харесвам Елза и нейното сериозно отношение към радиестезията, фън шуя, кристалите и фините енергии. Защото сега се навъдиха скоропостижно специалисти по фън шуй и други енергийни практики, които са много „велики“ и „знаещи“, написаха книги, чиято съдържание или компетентност аз нямам желание да съдя, нито коментирам. Начинът на преподаване в курсовете по номерология, радиестезия, осияние на Елза Панайотова ми допада и аз ги посещавам с удоволствие, защото тя подрежда много точно материала, дава знания, техники за самостоятелна работа и израстване, въхновява и извежда към осъзнаване, към по-широк хоризонт. Защото прави с любов проектите, мандалите с кристали, пирамидата „Хекса“, обучението на хората.

Обичам Елза, защото е вълшебница – променя пространството и хората, носи радост и хармония. Тя е. Тук и сега. Благодаря.

 

radiestezia.eu

ИВАН КРЪСТЕВИЧ, радиестезист

Дълги години Иван Кръстевич беше секретар на Дружеството по физикална радиестезия в София. Той е един от най-старите и уважавани колеги. Когато през 2004 г. се наложи да бъдат замерени етерични масла радиестезично (аз обикновено меря ментално), именно той беше посочен като надежден и опитен радиестезист за тази работа. От тогава ние се сприятелихме и споделяме при възможност добрите моменти при вижданията ни в България. През лятото той живее в Трудовец (Софийско), а зимата е на Канарските острови.

Можете да видите негово радиестезично измерване на билката стевия от Парагвай, направено през септември 2015г. (моля отворете раздел „Радиестезия“ в този сайт и ще видите неговото писмо).

 

www.bioplus-bg.com

инж. ВАЛЕНТИН ИГНАТОВ и неговата с билка с прекрасни качества СТЕВИЯ. Тел. 0878 34 44 65, София. Той е вносител на стевия, мате, мравчено дърво, лимон вербена. Неговата стевия е с най-добро качество, защото са листенца на оригиналното растение от Парагвай и имат висока енергийна стойност, за разлика от рекламираните и продавани масово в аптеките евтини хапчета, приготвени от фармацевтичната индустрия и кръстени „стевия“, но нямащи качествата на истинската билка. Аз употребявам чая от листенцата лятото като ободряваща напитка – просто слагам билката или пакетчето в студена вода и за 1-2 минути напитката е готова, без да варя нищо. Така също ми харесва и студенопресованият натурален екстракт от стевия на „Биоплюс“, който използвам като адаптоген – направо на езика ми няколко капки.

Понякога мажа ухапвания от насекоми или алергичен обрив. Имам приятелка зъболекар, която го дава за заздравяване на венци и след зъбни интервенции.

 

http://mikroveda-farming-bg.com

Тоба е най-добрият български сайт за ЕМ-бактерии (международно съкращение, означаващо Ефективни  Микроорганизми) и тяхното многостранно приложение в нашия живот – земеделие, защита от болести на растения, животни и хора, пречистване на вода, фекални маси, в строителството и много други. Колегата ДИМИТЪР БОРШУКОВ, тел. 0896 975 185, е оторизиран представител за България и дава изключително богата и полезна информация, която има реални резултати у нас. Аз лично използвам неговите препарати в мини-ранчото ми за земята, зеленчука, овощните дървета, тоалетната. В пералята, вместо прах за пране, слагам керамични топчета с ЕМ. Имам и кофа за компостиране на домакинските ми отпадъци в апартамента.

 

Блогът на Евелина Пенкова: angelreiki7.blogspot.bg

Рейки мастер ЕВЕЛИНА ПЕНКОВА е симпатична млада жена, която е сертифициран козметик и има различни допълнителни квалификации в областта на ароматерапията, масажа, работата с кристали и природни материали. Мастер е в класическото Рейки Усуи Шики Рьохо, Каруна Рейки, Ангел Рейки и др. енергийни практики. До скоро имаше свой елегантен козметичен салон „Абунданс релакс“, но сега е на свободна практика. Тя може и обича да работи с фини енергии, прави и зарежда гривни с кристали, чисти пространството, хората чрез природни техники. Особено любима й ангелската енергия. Евелина консултира и помага за изчистване, възвръщане и обогатяване на женската енергия.

 

http://www.iskri.net/zefira/index.php?lng=bg

ЕМИЛИЯ МАНОЛОВА е преводач от английски и руски. В нейния сайт има много полезна информация относно здравето, болестите и пробуждането на човечеството, но не само това. Например за къщите от слама или преведените лекции на лекарите д-р Уолък и други. Емилия е сърдечен човек и дели безплатно своите знания с нас. Има издадени книги и преводи. Потърсете Зефира в интернет и ще видите интересни материали и снимки. Заедно с нея търсим старинни техники за природно земеделие, за оздравяване на пространството и човека.

 

https://www.facebook.com/colorart.mik/

МИЛКАНА МЕСКИН, художник. Творческа натура, рисува прекрасно на коприна. Прави красиви уникати, наслада на очите и душата. Работи с натурални матриали. Но още по-ценното е, че творбите и съветите й са индивидуални и „вкусни” за употреба. Могат да се използват всеки ден, защото привнасят радост и закачливи нотки в сбърканото ни ежедневие.

Тя е жизнерадостна, оптимистична, вулкан от енергии, но работи сериозно с цветовете и тяхното влияние в нашия живот. Прави тълкувания (индивидуални цветни анализи и цветни календари), казва кое ни провокира и кои са „инструментите”, с които да се уравновесим. Подсказва как цветните елементи в облеклото, в дизайна на вещите и в интериора около нас следва да се променят… Променя ни за добро!

Обичам тази светла дама. Ето нещичко за нейната натура: http://www.tia.bg/2008/03/06/tova-koeto-iskam-da-provokiram-u-vseki-e-da-cuva-vutresnia-si-glas/

Или http://spainbg.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D1%85%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B2

 

НИНА НИЧЕВА . Вълшебница. Нежна. Пише книги със звезден вкус. Рисува. Тълкува.  Заглавията сами говорят: